Uw investering maximaal laten renderen? Dat kan met Huurvast!

Het investeren in vastgoed klinkt vaak als muziek in de oren. Elke maand de huur ontvangen en lekker genieten van een vast rendement. Toch is dit niet voor de hand liggend en brengt het investeren in vastgoed ook vele risico’s met zich mee. In onze blog vertellen wij u hier graag meer over en laten wij u graag zien hoe wij ervoor kunnen zorgen dat u toch kunt genieten van een vast en hoog rendement. 

De risico’s waar u vast van weet

Naast voordelen die het investeren in vastgoed met zich meebrengt, zoals het zorgen voor maandelijks cashflow, investeren in iets tastbaars en de mogelijkheid tot herinvesteren, brengt het ook nadelen met zich mee. Tenslotte heeft ieder voordeel zijn nadeel. Ook bij het investeren in vastgoed.  Deze nadelen noemen wij liever risico’s omdat wij die risico’s ook graag voor u beperken. 

 

Risico’s voor het beleggen van vastgoed zijn: 

Wij helpen u graag de risico’s beperken

Door uw belegging te verhuren aan Huurvast kunt u een aantal risico’s beperken. Het beleggen wordt zo een stuk aangenamer en u kunt onbezorgd genieten van een vast en hoog rendement. Wij vertellen u graag hoe wij dit voor u mogelijk maken.

Kies voor zekerheid

Kortom, Huurvast biedt u vast- en zekerheid over de hele huurperiode

Wij huren uw woning en garanderen 100% het maandelijkse huurinkomsten. U betaalt ons geen courtage en wij nemen geheel kosteloos het beheer uithanden.

Wij komen graag langs om uw woning te bezichtigen. Na deze bezichtiging zullen wij u een huurprijs voorstel toekomen. Op toekomstige aankopen kunnen wij op basis van de beschikbare informatie al een richtprijs geven waarvoor wij uw woning kunnen huren. Kiest u voor Huurvast? Dan kiest u voor vele voordelen.  

 

  • Een vast en hoger rendement
  • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
  • Geen leegstandsrisico
  • Geen courtage of overige kosten
  • Nette en betrouwbare bewoners
  • Flexibiliteit
  • Transparantie & duidelijkheid

 

Meer lezen over onze werkwijze? Lees het in ons 6 stappenplan 

 

Benieuwd naar uw voordeel? Bereken het hier!