Huurvast: Uw makelaar, beheerder én huurder ineen.

Wij hanteren een duidelijke missie binnen onze organisatie: wij zijn namelijk uw makelaar, beheerder en huurder ineen. Wij gaan voor volledige ontzorging en willen het u zo makkelijk mogelijk maken. Daarnaast garanderen wij de maandelijkse huur aan alle woningbezitters die wensen te verhuren. Wij staan voor gemak en efficiëntie, u doet met 1 partij zaken en geniet zorgeloos van uw verhoogde en vaste rendement.

Waarom verhuren aan Huurvast?

Over ons

Ons team heeft ruim 30 jaar ervaring in de vastgoedmarkt. We maakten hierin onze entree met projectontwikkeling van commercieel vastgoed. Sinds 2016 zijn wij ook werkzaam in het verhuren en huren van woonruimtes.

Tijdens het ontwikkelen van onroerend goed zagen wij de veranderingen die zich voor deden binnen de woningmarkt en de kansen die hierbij gepaard gingen. Huurvast is ontstaan doordat we zagen dat er veel vraag was naar huurwoningen vanuit de zakelijke markt. Echter was het aanbod hierin zeer schaars. Woningbezitters wisten vaak niet af van de mogelijkheid tot het verhuren van een woning aan de zakelijke markt en daarbij was het vaak ook te omslachtig. Want wie moet u bellen voor de verhuur en wie zorgt daarna voor alle zaken rondom de verhuur? Huurvast ontzorgt u graag hierin zodat u ook gebruik kunt maken van deze snelle manier van verhuren maar bovenal: wij zorgen dat u een hoger en vast rendement haalt uit uw woning.

U kiest voor 1 partij
In tegenstelling tot de traditionele wijze die wij hedendaags zien, kiest u bij Huurvast voor efficiëntie. Zo zijn wij de eerste partij die uw makelaar, beheerder en huurder ineen heeft samengevoegd en waardoor u niet met verschillende partijen in gesprek hoeft. Dit kunnen wij u garanderen door de woning zelf aan te huren. Wij gaan daarom graag met u in gesprek over de voordelen van onze werkwijze en kijken graag met u mee in uw wensen.

Een vast rendement door een vaste huur
Onze naam zegt het eigenlijk al. U kiest voor zekerheid wanneer u kiest voor Huurvast. Wij bieden u namelijk een gegarandeerde huur per maand. Zo kunnen wij u tevens een vast en een hoger rendement garanderen.

 

Uw woning, onze zorg
Uw woning is uiteraard het meest waardevolle bezit die u heeft. Daarom vinden wij het belangrijk om naast efficiënt ook betrouwbaar en transparant te werk te gaan. Uw woning verhuurt u aan ons waarna wij zorgen voor geschikte bewoners.

Maandelijks voeren wij controles uit om er zorg voor te dragen dat alle regels worden nageleefd. Hierin bieden wij een volledig transparante werkwijze.

Daarnaast voeren wij het volledige financiële en technische beheer voor u uit. Zo heeft u geen omkijken naar de verhuur en kunt u zorgeloos genieten van uw rendement.

Wenst u binnenkort uw woning te verhuren? Dan komen wij graag langs voor een vrijblijvend gesprek.