Profiteer van onze snelheid en duidelijke communicatie.

Uw woning verhuren aan Huurvast gaat snel, eenvoudig en zorgeloos. Wij huren
uw woning binnen 5 werkdagen. Vanaf dat moment ontvangt u elke maand gegarandeerd de huur en bouwt u an een vast en hoger rendement. Dit bieden wij geheel kosteloos en zorgeloos aan.

Voordelen van onze werkwijze:

De stappen

6 overzichtelijke stappen.

U ontvangt tijdens de huurperiode gegarandeerd de maandelijkse huur op de afgesproken datum. De eerste maand huur en de borg worden voor de ingangsdatum van het huurcontract aan u overgemaakt. Nadat alles getekend is, draagt u de sleutels aan ons over. Gedurende de huurtermijn nemen wij het financieel en technisch beheer van u over.

Heeft u het contactformulier ingevuld? Dan nemen wij altijd binnen 24 uur contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunt u uw vragen stellen en informeren wij u graag over onze werkwijze. Wilt u verhuren aan ons? Dan maken wij ook direct een afspraak met u voor de woningopname. Het is uiteraard ook mogelijk om de kennismaking en woningopname direct met elkaar te combineren, zo proberen wij het zo efficiënt mogelijk te maken.

 

U kunt zowel een gestoffeerde als gemeubileerde woning aan ons verhuren. Wel gaat onze voorkeur uit naar gestoffeerde woningen zodat wij de woning kunnen inrichting naar wens van de nieuwe bewoners.

Na de woningopname ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvend huurvoorstel. Dit huurvoorstel is gebaseerd op de eigenschappen van de woning en uw verhuur wensen. Als u akkoord gaat met dit huurvoorstel, dan stellen wij de huurovereenkomst op.

 

De huurovereenkomst heeft u binnen 24 uur nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel. Deze huurovereenkomst wordt op basis van het huurvoorstel opgesteld. Hierin staan alle afspraken en verdere wensen beschreven. U bent hierin de verhuurder en Huurvast is uw huurder.

 

Huurvast garandeert de betaling van de huur en de borg op de afgesproken datum. De eerste huurbetaling en borg worden voor de ingangsdatum van de huurovereenkomst en de sleuteloverdracht op uw rekening overgemaakt. Wij hanteren een borg gelijk aan één maand huur.

Nadat wij u de eerste maand huur en borg hebben overgemaakt zal de sleuteloverdracht plaatsvinden. Tijdens deze overdracht stellen wij een inspectierapport op van de woning. Hierin wordt de staat van de woning beschreven zoals u deze aan ons verhuurt. Zo kunnen wij zorgdragen dat de woning in nette staat zal blijven gedurende de verhuurperiode.

Maandelijks ontvangt u een overzicht van het overeengekomen huurbedrag dat wij u garanderen. Dit geeft u financieel meer overzicht. Ook zal onze technische dienst maandelijks de woning controleren. Klein onderhoud zullen wij tijdens de verhuurperiode uitvoeren en waar nodig uiteraard met u bespreken. Overige zaken worden na overleg met u als verhuurder uitgevoerd.

Bereken uw voordeel.